Ramazan’da kardeşlik sofraları kuruluyor

15-07-2013 Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda düzenlediği ‘Sokak İftarları’,  bu yıl özel programlarla farklı bir atmosferde yaşanacak. Ramazan ayında vatandaşlarla en

Ramazan’da kardeşlik sofraları kuruluyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda düzenlediği ‘Sokak İftarları’,  bu yıl özel programlarla farklı bir atmosferde yaşanacak. Ramazan ayında vatandaşlarla en güzel buluşmaların yaşandığı, mahallelinin bir sofra etrafında buluştuğu Mustafakemalpaşa Belediyesi Sokak İftarları’nın ilki, 16 Temmuz Salı günü Fevzi Dede Mahallesi’nde gerçekleştirilecek. Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde geçirilmesi için her türlü hazırlığın yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, toplumsal dayanışmanın en güçlü simgesi olan Ramazan ayının bereketinin, her yıl olduğu gibi bu yılda sokak iftarları ile paylaşılacağını dile getirdi. Mehter gösterileri, tasavvuf müziği konserleri ve orta oyunu gösterileri ile Ramazan Ayı’nın daha renkli geçeceğini belirten Başkan Kurtulan; “  Bu güzel günlerin bereket ve feyzinden istifade ederek; hayata yepyeni ümitlerle bakmanın mutluluğunu vatandaşlarımızla birlikte yaşamak istiyoruz. Gönüllerin bir olduğu sokak iftarlarına vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi. Mustafakemalpaşa Belediyesi Sokak İftarları programı şöyle; 16 Temmuz Salı Fevzidede Mahallesi, 17 Temmuz Çarşamba Hamidiye Mahallesi, 22 Temmuz Pazartesi Lalaşahin Mahallesi, 26 Temmuz Cuma Orta Mahalle, 29 Temmuz Pazartesi Yeni Dere Mahallesi, 31 Temmuz Çarşamba Şeyh Müftü Mahallesi.