Rafet El Roman hayranlarıyla buluşuyor

12-11-2014 Pop Müziği’nin sevilen sanatçılarından Rafet El Roman Mustafakemalpaşalı hayranlarıyla buluşacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla

Rafet El Roman hayranlarıyla buluşuyor

Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçılarından Rafet El Roman Mustafakemalpaşalı hayranlarıyla buluşacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği fakat Karaman’da yaşanan maden kazası nedeniyle ertelenen konser,  14 Kasım 2014 Cuma saat 19.30’da yapılacak. Söz ve besteleriyle müzikseverlerin gönlünde taht kuran Rafet El Roman’ın sahne alacağı konser Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleştirilecek. En güzel şarkılarını Mustafakemalpaşalılar için seslendirecek olan ünlü sanatçının konserine tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.