Rafet El Roman hayranlarını coşturdu

15-11-2014 Pop Müziği’nin başarılı ismi Rafet El Roman, Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde gönülleri fethetti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yıl coşkusu, Bursa Büyükşehir

Rafet El Roman hayranlarını coşturdu

Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Rafet El Roman, Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde gönülleri fethetti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yıl coşkusu, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Gençlik Konseri ile renklendi. Söz ve besteleriyle müzikseverlerin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Rafet El Roman, en güzel şarkılarını Adnan Menderes Meydanı’nı dolduran Mustafakemalpaşalılar için seslendirdi. Seyircilerin büyük alkışlarıyla sahneye çıkan sevilen sanatçı, 11 albümlük kariyerinde sanat yaşamına damga vuran, ‘Direniyorum’, ‘Seni Hiç Sevmiyorum’, ‘Seni Seviyorum’ ve ‘Sorma Neden’ gibi parçalarını binlerce kişilik hayran korosuyla birlikte söyledi. 2 saatlik konserde performansıyla dinleyenlerini tam anlamıyla coşturan başarılı sanatçı, Ezo ve Soner Gerçeker’in de sahne almasıyla hayranlarına sürprizlerle dolu bir gece yaşattı. Muhteşem konserde sevenleriyle sohbet edip, fotoğraf çektiren sanatçı, anlattığı fıkralarla da güldürürdü. Konseri seyircilerin arasında takip eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, müzik ziyafetinin sonunda sahne çıkarak, alkış yağmuruna tutulan Rafet El Roman’a Türk Bayrağı ve ünlü sanatçının bir tablosunu hediye etti.   ‘Cumhuriyet barış ve kardeşlikle perçinlenecek’   Rafet El Roman ve ekibine Mustafakemalpaşalılara yaşattığı güzel konser gecesi için teşekkür eden Başkan Kurtulan; “ Cumhuriyetimiz 100. yılına hızla ilerliyor. İnanıyorum ki Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’de her alanda daha çok kalkınmış, halkının refah ve mutluluk seviyesi artmış, barış ve kardeşliğin perçinlendiği bir Türkiye’ye ulaşacağız. Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha kutlarken, bize bu günleri armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. Ünlü sanatçı da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek, Mustafakemalpaşalılarla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve keyif duyduğunu dile getirdi.