POTANIN DEVLERİ SAHNE ALIYOR

27-07-2015 yılından beri dünya çapında düzenlenen sokak basketbolu Red Bull King of The Rock tekrar sahne alıyor. 1x1 şeklinde oynanan turnuvanın geçtiğimiz

POTANIN DEVLERİ SAHNE ALIYOR

2011 yılından beri dünya çapında düzenlenen sokak basketbolu Red Bull King of The Rock tekrar sahne alıyor. 1x1 şeklinde oynanan turnuvanın geçtiğimiz yıl ki etabını Kıvanç Dinler'in kazanmasının ardından Red Bull King of The Rock finalinin Türkiye'de düzenlenmesine karar verildi. 2 Ağustos 2015 Pazar günü saat 10.00 da Bursa Kent Meydanı AVM de başlayacak olan turnuvaya Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin katkıları ile Mustafakemalpaşalı basketbolcularından; Furkan Olgun, Hakan Çalış, Burak Olgun, Üveys Cevher Yalçınkaya, Ufuk Naim Acar, Samet Özkale, Enes Yılmaz, Özge Dan ve Özge Büyükefe katılacak. Turnuvaya Mustafakemalpaşa Belediye Spor İdari Koordinatörü Atilla Taşören, Basketbol Antrenörü Muzaffer Manav ve İbrahim Çavlı sorumluluğunda katılacak olan sporcular, 29 Ağustos 2015 tarihinde İstanbul'da yapılacak dünya finalindeki arenaya çıkmak için kıyasıya mücadele edecek.