Potada ödüller dağıtıldı

22-06-2010 Sezonunda Basketbol Branşı’nda Bursa Yerel Liglerinde derece alan takımlar belli oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Bursa Çekirge Spor Salonu’nda düzenlediği

Potada ödüller dağıtıldı

2009-2010 Sezonunda Basketbol Branşı’nda Bursa Yerel Liglerinde derece alan takımlar belli oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Bursa Çekirge Spor Salonu’nda düzenlediği ödül töreninde; 2009-2010 Sezonunda Mustafakemalpaşa’yı temsil eden kulüplerin katıldığı kategori ve dereceleri açıklanırken, takımlara kupa, sertifika ve madalyaları teslim edildi.

2009-2010 sezonunda basketbol branşında yerel liglerde mücadele eden Mustafakemalpaşa ekiplerinin aldığı dereceler şöyle:

Genç Bayanlar:

Çimenspor - Bursa 3.sü

Yıldız Bayanlar:

Mustafakemalpaşa Belediyespor Bursa 3.sü

Küçük Bayanlar:

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Bursa 2.si ve Çanakkale de düzenlenen Marmara Bölge Şampiyonası 2.si

Küçük Bayanlar:

Çimenspor Bursa 4.sü