'Pota'nın Yıldızları' final gruplarında

20-01-2016 Belediye Spor Yıldız Erkek Basketbol Takımı, Bursa Yerel Basketbol Ligi'nde final gruplarına yükseldi. Belediye Spor Koordinatörü Atilla Taşören ve Basketbol Antrenörleri

'Pota'nın Yıldızları' final gruplarında

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Yıldız Erkek Basketbol Takımı, Bursa Yerel Basketbol Ligi'nde final gruplarına yükseldi. Belediye Spor Koordinatörü Atilla Taşören ve Basketbol Antrenörleri Alp Sağlam ve Serap Açıktepe liderliğinde yapılanmasını bu sezon tamamlayan Basketbol Şubesi, ilk yılında önemli bir başarıya imza attı. Bursa Yerel Basketbol Ligi Yıldız Erkekler kategorisinde mücadele eden takım, ligin bitimine iki hafta kala C Grubu'nda birinciliği garantiledi. Son maçında Can Altıntığ Spor Kulübü'nü 45-36 mağlup eden Belediye Sporlu yıldızlar, final grubunda mücadele etmeye hak kazandı. Belediye Spor Koordinatörü Atilla Taşören, yeni ve hırslı bir ekiple yola çıktıklarını söylerken, ilk yılda kazanılan bu başarının devam edeceğini belirtti. Taşören; " Belediye Spor, yeni yılla birlikte kabuk değiştirdi. Kulüp olarak, basketboldan voleybola, karateden güreşe kadar farklı spor dallarında büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Basketbol Şubesi de ilk yılında ligde potansiyelini ortaya koydu. Potadaki hedefimiz final gruplarından da çıkarak Marmara Bölge Şampiyonası'nda mücadele etmek. Belediye Başkanımız, kulübümüze bu yeni yapılanma döneminde her türlü desteği vermeyi sürdürüyor. Mustafakemalpaşa Belediye Spor olarak gençleri spora teşvik etmeye ve yeni sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi.