Pota’nın devleri sezonu açtı

27-09-2013 Belediye Spor Basketbol Takımları, 2013-2014 Sezonu’nu açtı. Bu yıl Bursa Basketbol Yerel Ligleri’nde mücadele edecek olan Mustafakemalpaşa Belediye Spor alt yapı

Pota’nın devleri sezonu açtı

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Basketbol Takımları, 2013-2014 Sezonu’nu açtı. Bu yıl Bursa Basketbol Yerel Ligleri’nde mücadele edecek olan Mustafakemalpaşa Belediye Spor alt yapı takımları, Kapalı Spor Salonu’nda antrenmanlara başladı. Belediye Spor Basketbol Antrenörü Muzaffer Manav ve Yunus Emre Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Cahit Kılıç önderliğinde yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarına başlayan ekipler, bu yılda şampiyonluk potası içinde yer almak istiyor. Minik Erkek Basketbol Takımları’nda pilot okul olarak Yunus Emre Orta Okulu seçildi. 2013-2014 Sezonu’nda Bursa Basketbol Yerel Ligleri’nde Yıldız Erkek ve Küçük Erkek Basketbol Takımları’nın maçları Ekim ayının son haftası start alacak. Mustafakemalpaşa Belediye Spor Basketbol Yıldız Erkek Takımı 3 grupta 21 takımın yer aldığı (B) Grubu’nda; Bursa Gelişim Gençlik Spor, Elit Akademi Spor, İnegöl Belediye Spor, Karacabey Gençlerbirliği Spor, Oksijen Gençlik Spor, Bursa Çocuk Spor ve Ahmet Erdem Spor’la mücadele edecek. 4 grupta 21 takımın yer aldığı Küçük Erkek Takımı’nın(A) Grubu’ndaki rakipleri arasında ise Bosch Spor, Final Gençlik Spor, Tofaş Spor ve Bursa Gaz Spor bulunuyor.   ‘ Sporcularımızın yanındayız’   Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Spor branşlarında yetişen çocukların gelecek için umut verdiğini söylerken, önümüzdeki yıllarda başarılı sporcuların bu çatı altından çıkacağını dile getirdi. Başkan Kurtulan; “ Basketbol gibi Mustafakemalpaşa’da çok sevilen bir spor dalında gençlerimizden yeni başarılar bekliyoruz. Sporun kardeşlik ve dostluk olduğunu unutmadan, bu değerleri çocuklarımıza aşılayarak yolumuza devam edeceğiz. Bizlerde bugüne kadar olduğu gibi Belediye Spor’a desteğimizi sürdüreceğiz. Tüm takımlarımıza yeni sezon öncesi başarılar diliyorum” dedi. Belediye Spor Genel Koordinatörü Önder Balta ise Mustafakemalpaşa’ya başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini söylerken, iddialı bir şekilde yeni sezon hazırlıklarına başlayan basketbol takımlarına başarılar diledi.