Pota da ‘Yıldız’lı başlangıç

05-11-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Spor Yıldız Erkek Basketbol Takımı, ligde üst üste oynadığı iki maçı da kazanarak, rakiplerine gözdağı verdi. Bursa Basketbol İl

Pota da ‘Yıldız’lı başlangıç

Bursa Basketbol İl Temsilciliği’nin 2012-2013 Sezonu’nda düzenlediği yerel lig müsabakaları hızla sürüyor.
     Lig de başarı hedefleyen Mustafakemalpaşa Belediye Spor Yıldız Erkek Basketbol Takımı, kendi sahasında ve deplasmanda oynadığı iki maçı da farklı kazanarak, grupta iddialı olduğunu gösterdi.
     İlk maçında kendi sahasında ağırladığı Bursa Oksijen Gençlik Spor’u 82-54’lük skorla geçen Yıldız Erkekler, deplasmanda karşılaştığı İlkem Gençlik Spor’u da 89-42 yenerek, gruptan çıkmak için önemli bir avantaj elde etti.
     Grubunda 7 takım bulunan Mustafakemalpaşa Belediye Spor, Bursa Oksijen Gençlik Spor, Mudanya Gençlik Spor, Karacabey Gençlik Spor, İlkem Gençlik Spor, Bursa Gençlik Hizmetleri Spor, Örnek Koleji Spor takımları ile çift devreli lig usulüne göre karşılaşacak.

.