Geri Dön

Pota’da nefesleri kesen final

25-06-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu yıl 20.’sini düzenlediği ‘TATLITOP Basketbol Şöleni’, final maçları ve ödül töreni ile tamamlandı.      Basketbol severleri bu yıl

Pota’da nefesleri kesen final

25-06-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu yıl 20.’sini düzenlediği ‘TATLITOP Basketbol Şöleni’, final maçları ve ödül töreni ile tamamlandı.      Basketbol severleri bu yıl

     Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu yıl 20.’sini düzenlediği ‘TATLITOP Basketbol Şöleni’, final maçları ve ödül töreni ile tamamlandı.
     Basketbol severleri bu yıl 20. kez buluşturan geleneksel turnuva, 13 gün boyunca Adnan Menderes Meydanı’nda büyük mücadelelere sahne oldu.
     9 kategoride 59 takımın katıldığı pota heyecanı, şampiyonların belli olduğu final maçlarının ardından düzenlenen kupa töreni ile sona erdi.
     Mücadele ve eğlencenin bir arada yaşandığı basketbol şöleninin final gecesine;  Kaymakam Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, eski milli basketbolcu ve TOFAŞ Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan, Bursa Büyük Şehir Belediye Spor Baş Antrenörü Mehmet İshak Erdinç ve çok sayıda basketbol sever vatandaş katıldı.
     Nefesleri kesen final maçlarının ardından turnuvada; Minik Bayanlar’da Akdeniz Tohumculuk, Küçük Bayanlar’da Eker Ayran, Yıldız Bayanlar’da Sevim Makine, Büyük Bayanlar’da İklim Kırtasiye, Minik Erkekler’de Groupama Sigorta, Küçük Erkekler’de Kervan Mobilya, Yıldız Erkekler’de Dubai AVM, Starlar’da Arena Tekel Shop ve Masterler’de ise Süngü Spor Tesisleri şampiyonluğu kazanarak, mutlu sona ulaşan takımlar oldular.
     Turnuva’da ‘En Centilmen Takım’ Yükseller AVM, ‘En Değerli Oyuncu’ ise Arena Tekel Shop’tan Mert Ayaz seçilirken, ‘Üç Sayı Atış Şampiyonluğu’ nu da Meltem Reklam’dan Emir Sürücüoğlu kazandı.
 
     ‘Bu heyecanı canlı kılacağız’
 
     Halk oyunları gösterilerinin ardından düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, TATLITOP’un 20 yıldır Mustafakemalpaşa’da basketbolun gelişimine ve gençlerin spora yönelmesine büyük katkılar sağladığına dikkat çekerek, bu heyecanı canlı kılmaya devam edeceklerini dile getirdi.
     Başkan Sadi Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa’ya bu güzel etkinliği kazandıran ve 20 yıldır devamını sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl, basketbol severleri daha geniş bir organizasyonla yine bir araya getireceğiz. Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımları kutluyorum” dedi.
     Başkan Kurtulan konuşmasının ardından, bu yıl 20.si düzenlenen turnuvaya bugüne kadar emeği geçen ve sponsorluk desteği ile katkıda bulunanlara teşekkür plaketi verdi. 
Kaymakam Kazım Karabulut’da konuşmasında, TATLITOP Basketbol Turnuvası’nın Mustafakemalpaşa için sporda gerçek bir heyecan adresi olduğunu söyledi.
     Eski milli basketbolcu ve TOFAŞ Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan ise turnuvada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtirken, basketbolun geniş kitlelere ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
     20. TATLITOP Basketbol Şöleni’nde kategorilerinde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve protokol üyeleri tarafından verildi.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.