Pota’da iyi başlangıç

24-10-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Spor Küçük Erkek Basketbol Takımı, lig de oynadığı ilk maçında galibiyetle tanıştı. 2012-2013 Sezonu’nda Bursa Basketbol İl Temsilciliği’nin düzenlediği

Pota’da iyi başlangıç

2012-2013 Sezonu’nda Bursa Basketbol İl Temsilciliği’nin düzenlediği yerel lig mücadeleleri başladı.

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Küçük Erkek Basketbol Takımı deplasman da oynadığı ilk maçında Bursa Oksijen Gençlik Spor’u 64-23 mağlup etti.

Grubunda 6 takım bulunan Mustafakemalpaşa Belediye Spor, Bursa Oksijen Gençlik Spor, Tunç Siper, Fastline Spor, Osmangazi Belediye Spor, Bursa Gençlik Hizmetleri Spor takımları ile çift devreli lig usulüne göre karşılaşacak.

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Kulübü yeni sezonda, Bursa Basketbol Yerel Liglerine Küçük Erkek, Yıldız Erkek, Yıldız Kızlar takımlarında bulunan 47 sporcu ile katılıyor.

.