Pota da büyük adım

25-01-2013 Belediyespor Erkek Basketbol Takımları, pota da Bursa Şampiyonluğu’na giden yolda önemli bir engeli aştı. 2012-2013 Sezonu’nda Bursa Basketbol Yerel Ligleri’nde mücadele

Pota da büyük adım

Mustafakemalpaşa Belediyespor Erkek Basketbol Takımları, pota da Bursa Şampiyonluğu’na giden yolda önemli bir engeli aştı. 2012-2013 Sezonu’nda Bursa Basketbol Yerel Ligleri’nde mücadele eden Mustafakemalpaşa Belediye Spor Yıldız Erkek ve Küçük Erkek Basketbol Takımları, gruplarında oynadıkları maçlar sonucunda 2.sırada yer alarak ‘Play Out Grubu’ na kalmayı başardı. Bu sonuçların ardından Yıldız Erkek Takımı diğer gruplardan gelen Oyak Renault Spor, Bocsh Spor, İnegöl Çarşı Spor, Gemlik Gücüm Spor, Mg Spor ve İnegöl Belediye Spor ile Küçük Erkek Takımı ise Bursa Kolejliler Spor, Oyak Renault Spor, Yeşim Spor, İnegöl Belediye Spor, Nilüfer Eğitim Kurumları Spor ve Final Gençlik Spor ile karşılaşacak. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak altı maçın ardından gruplarında ilk ikiye giren takımlar, final grubunda Bursa birinciliği için mücadele edecek.