Play Off kıl payı kaçtı

23-02-2010 Belediyespor Küçük Erkek Basketbol takımı ligde oynadığı toplam 20 maçta 12 galibiyet 8 mağlubiyet ile ligi 5. sırada tamamladı. Ligde kendinden

Play Off kıl payı kaçtı

Mustafakemalpaşa Belediyespor Küçük Erkek Basketbol takımı ligde oynadığı toplam 20 maçta 12 galibiyet 8 mağlubiyet ile ligi 5. sırada tamamladı.

Ligde kendinden 1 yaş büyük oyuncularla mücadele eden Belediyespor, buna rağmen gösterdiği performansla ligi 5. Sırada tamamladı ve Play Off’u kıl payı kaçırdı. Takımın antrenörleri Muzaffer Manav ve Üveys Cevher Yalçınkaya yaptıkları açıklama da; “Maçlarda iyi mücadele ettik, oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Önümüzdeki sezonda ise hedefimiz yine Play Off olacaktır. Bu doğrultuda çalışmalara daha şimdiden başladık” dediler.