Peker’den övgü

06-06-2011 Bursa hakimiyet Gazetesi yazarlarından Ersel Peker, geçtiğimiz günkü yazısında Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın hizmetlerinden övgüyle söz etti.      “Sadi Kurtulan

Peker’den övgü

“Sadi Kurtulan ve Tümbüldek Projesi” başlıklı yazısında ilçenin en önemli projelerinin başında gelen Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı projesinden bahseden Peker, “Yeni hizmet binası kelimenin tam anlamıyla bir yelpaze. Mimarisinde Selçuklu’yu, Osmanlı’yı ve Cumhuriyet’i anlatan çizgiler bulunan bina, ilçenin en önemli vizyon projelerinden biri konumunda” görüşlerine yer verdi.

“Tümbüldek Kaplıcaları ile Bölge Turizminde Biz de Varız” projesinden de bahseden Peker, Tümbüldek kaplıcalarının yeni proje ile bölge turizmindeki yerini mutlaka alacağını söyledi.