Pazarcı esnafından Başkan Kurtulan’a plaket

29-03-2019 Mustafakemalpaşa Sebzeciler ve Meyveciler Odası üyeleri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Mustafakemalpaşa’da hizmet veren pazarcı esnafı, iki dönemdir sürdürdüğü Belediye Başkanlığı’nı 31 Mart’ta devredecek olan Başkan Sadi Kurtulan’a teşe

Pazarcı esnafından Başkan Kurtulan’a plaket

Mustafakemalpaşa’da hizmet veren pazarcı esnafı, iki dönemdir sürdürdüğü Belediye Başkanlığı’nı 31 Mart’ta devredecek olan Başkan Sadi Kurtulan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Oda Başkanı İsmail Batu ve esnafların katıldığı ziyarette konuşan Başkan Sadi Kurtulan,

10 yıldır yapılan tüm çalışmalarda esnaf odaklı adım attıklarını, esnaf, balıkçı ve üretici pazarlarının düzenlenmesinden, Yunus Emre Pazar Yeri’nin Mustafakemalpaşa’ya kazandırılmasına kadar üreten insanların önünü açan birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

‘Esnaf kazanırsa Türkiye kazanır’

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurtulan; “ Esnaf, herkesi kucaklayan insandır. Bu birlik ve beraberlik ruhunu korunması çok önemlidir. 55 yıllık bir vergi mükellefinin oğlu olarak esnafların hep yanında oldum. Bunun en iyi göstergesi yaptığımız hizmetlerdir. Türkiye'de iş yapmak isteyenler esnafsız hiçbir şey yapamaz. Esnafın üretimine kim destek verirse, onun işleri yolunda gider. Şimdi pazarcı esnafımız daha iyi şartlarda hizmet vermeye başladı. Esnafımıza verdiğimiz sözü yerine getirerek yeni pazar yerimizi hizmete açtık. Biz emaneti belli bir çıtaya getirdik. Bizden sonra geleceklerde bu çıtayı yükseltmekle görevlidir. Bizim için en büyük ödül, Mustafakemalpaşa’nın can damarı olan esnaflarımızın memnuniyetidir. Omuz omuza verdikçe daha da güçleneceğiz ” dedi.

Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı İsmail Batu’da esnaflara verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür etti.

Başkan Kurtulan’a teşekkür plaketi takdim eden Batu; “ Mustafakemalpaşa'nın ekonomik gelişiminin dinamik gücü esnaflardır. Başkanımızda bize her zaman her konuda destek oldu” dedi.