Pazar yeri esnafı iftarda buluştu

13-08-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sokak İftarları’nda bu kez Kapalı Pazar Yeri esnafı bir araya geldi.      Ramazan ayı dolayısıyla yapılan iftar

Pazar yeri esnafı iftarda buluştu

Ramazan ayı dolayısıyla yapılan iftar programlarının beşincisi, Pazar Yeri’nde gerçekleştirildi.
     İftar yemeğine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Mustafakemalpaşalılar Dernek Başkanı M. Kemal Dayıoğlu ve PAŞADER üyeleri ile birlikte çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.
     Başkan Sadi Kurtulan, iftar öncesi masaları gezerek esnaflarla bir süre sohbet etti.
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan kurtulan, Ramazan ayının güzelliğini kurulan iftar sofralarında Mustafakemalpaşalılarla paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Bu tür organizasyonlarla dayanışma ve kardeşlik duyguları güçlü kılınıyor.
     Bizi biz yapan değerlerimize, inançlarımıza sahip çıktığımız sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.
.