Geri Dön

PAŞADER’e ziyaret çıkarması

07-03-2019 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa’da yaşayan 150 bin Mustafakemalpaşalı’nın hizmet ve istikrarın sürmesi için 31 Mart’ta iradesini ortaya koyacağını söyledi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa

PAŞADER’e ziyaret çıkarması

07-03-2019 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa’da yaşayan 150 bin Mustafakemalpaşalı’nın hizmet ve istikrarın sürmesi için 31 Mart’ta iradesini ortaya koyacağını söyledi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa’da yaşayan 150 bin Mustafakemalpaşalı’nın hizmet ve istikrarın sürmesi için 31 Mart’ta iradesini ortaya koyacağını söyledi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ve AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile birlikte Bursa'nın köklü dernekleri arasında yer alan PAŞADER’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek derneğin kuruluş amacını anlatan PAŞADER Başkanı Kıvanç Atmaca, üye sayısıyla Bursa'da önemli bir noktada olduklarını belirtti.

Kıvanç Atmaca; “ Mustafakemalpaşalılar için her zaman birlik ve dayanışma içindeyiz. İlçemiz için derneğimizin üyeleriyle kalkınma ve ilerleme yolunda projelere imza atıyoruz. Mustafakemalpaşa elinde bulundurduğu ekonomik gücüyle tarımın ve hayvancılığın yanı sıra sanayi ve turizmde de önemli bir konumda. Dernek olarak ilçemiz için daha çok çalışıyor ve yeniliklere imza atıyoruz" dedi.

 

‘Bursa için gece gündüz çalışıyoruz’ 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Alinur Aktaş dernek üyelerine projelerini anlatarak; “ Canla başla Bursa için gece gündüz çalışıyoruz ”dedi.

Başkan Aktaş; “ Mustafakemalpaşa 100 binin üzerinde nüfusu ve 131 mahallesiyle gelişmeye açık bir ilçemiz. Mustafakemalpaşa Organize Sanayi de önemli gelişmeler var. Hayvancılıkta önemli projelerimiz var. Geleceğin vizyoner projelerini ortaya koyuyoruz. Bursa hızla büyüyor. 1 yılda nüfusunuz 30 bin arttı. Bursa gelişmesiyle ezberleri bozan bir şehirdir. Akıllı dokunuşlarla şehrin trafiğini rahatlattık ” dedi. 

Cumhur İttifakı'nın gönül ittifakı olduğunu kaydeden Aktaş; “ Cumhur İttifakı pazarlıklar sonucu ortaya çıkmamıştır. Vatan, millet, devlet, bayrak duruşu olan bir ittifaktır. Rakibimiz ısrarla partisinin adını söylemiyor. Eş başkanları geçenlerde bir açıklama yaptı; ‘Doğu'da Kürdistan kuracağız batıda AK Parti kaybedecek.’ Karşımızda birbirine benzemezler var ” diye konuştu. 

 

İki ilçe omuz omuza 

 

Adnan Menderes Meydanı ve Hayvan Pazarı’nın yapımında büyük destek veren AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala ise taleplerin takipçisi olacağını, derneğe ve ilçeye desteklerinin devem edeceğini belirtti.

Türkiye'nin ayağına çelme takmak isteyenler olduğunu ifade eden Milletvekili Ala; “

15 Temmuz Darbe girişiminde başarılı olsalardı, polisinden askerine toplumun her kesimi birbirine düşerdi, Allah muhafaza iç savaş çıkardı. Milletimizle bunu bertaraf ettik. Bunu da sandıktan çıkan iradeyle yaptık ” dedi. 
Mustafakemalpaşa’ya desteklerini esirgemeyen Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar’da konuşmasında, Osmangazi ile kardeş şehir ilişkisi olan Mustafakemalpaşalılara ağabeylik edeceğini ifade ederek, iki ilçenin omuz omuza vereceğini kaydetti. 

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da Bursa’nın merkezinde Mustafakemalpaşa’yı ve en iyi şekilde temsil eden PAŞADER’in uzun yıllardan beri sürdürdüğü faaliyetlerle gurur duyduklarını söyledi.

 

‘Her şey Mustafakemalpaşa için’

 

Başkan Kurtulan, “ Bursa’daki yüz akımız olan güzide derneğimizin eğitim, kültür ve yardımlaşma adına yaptıkları faaliyetler hepimizi gururlandırıyor. Köklü bir dernek olan PAŞADER’e bizlerde elimizden geldiğince destek olmaya gayret ettik. İlk düşüncemiz her zaman Mustafakemalpaşa oldu. Ortak akılla birçok faaliyet düzenledik. Bunun örneklerinden biri de Osmangazi Belediyemiz ile ilçemizde planladığımız projelerdir. 40 dönümlük bir alanda kardeş şehrimizin Mustafakemalpaşa’ya kazandırdığı park bunun en güzel örneğidir. Büyükşehir Belediye Başkanımız da başta altyapı olmak üzere başlattığımız ve eksik kalan projelerin takipçisi olacaklarını bir kez daha ifade ettiler. Sayın bakanımızda özellikle Adnan Menderes Meydanı ve Hayvan Pazarı’nın şehrimize kazandırılması noktasında büyük katkıları oldu. Hepsine hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum. Bursa’da yaşayan 150 bin Mustafakemalpaşalı da hizmetlerin ve istikrarın sürmesi için iradesini ortaya koyacaktır. 2004 yılında başlayan, 2009’dan 2019’a kadar süren 10 yıllık hizmet hayatımızda bize bu görevi layık görüp, vatandaşımızın huzuruna çıkaran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Genel Merkezi’ne, İl Başkanlığı’na ve İlçe Başkanlığı’na Mustafakemalpaşalılar adına şükranlarımı sunarım. Oylarıyla bizi bu göreve getiren aziz hemşehrilerime ömür boyu minnettarım. Her şey Mustafakemalpaşa içindir ve her şey yine Mustafakemalpaşa için olacak. Bu anlamda birlikte hareket etmekten gurur duyduğum PAŞADER’e teşekkür ediyorum” dedi.

Derneğin Beşevler'deki yeni binasına destek sözü veren siyasiler, PAŞADER Başkanı Kıvanç Atmaca, yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle sohbet ederek birlik mesajları verdi.