PAŞADER'DEN KIRMIZI ŞİMŞEKLER'İ TEBRİK ZİYARETİ

07-01-2020 Bursa Süper Amatör Küme B grubunda ilk devreyi lider kapatan Mustafakemalpaşaspor Belediye yönetimine ve futbolcularına tebrik ziyaretleri sürüyor.

PAŞADER'DEN KIRMIZI ŞİMŞEKLER'İ TEBRİK ZİYARETİ

Bursa Süper Amatör Küme B grubunda ilk devreyi lider kapatan Mustafakemalpaşaspor Belediye yönetimine ve futbolcularına tebrik ziyaretleri sürüyor. 26 puanla zirvedeki yerini koruyan kırmızı lacivertli ekibi tebrik eden Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (PAŞADER) yönetimi kulübe anlamlı bir de hediye takdim etti.

Amatör kümede profesyonel başarısı ile dikkat çeken ekibi ziyaret eden, PAŞADER Genel Sekreteri Recep Güven ve Spor Komisyon Başkanı Murat Dönmez Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı ve Mustafakemalpaşaspor Belediye Kulüp Başkanı Ercan Leblebici ile teknik direktör Savaş Akgün'e ahşap işlemeli kulüp logosunu hediye etti.

İlk yarıyı lider kapatan Mustafakemalpaşaspor Belediye oyuncuları ve teknik ekibi adına hediyeyi kabul eden Leblebici: ''Mustafakemalpaşalı sivil toplum kuruluşları, gönüllülük esasıyla çalışan derneklerimiz ve taraftarımızla kulübümüzü hak ettiği yere taşıyacağız. Sporun birleştiriciliğine inancımız tam'' ifadelerini kullandı.