PAŞADER’de Çapkın Güven tazeledi

26-04-2010 Derneğinin 17. Olağan Genel Kurulu, geçtiğimiz hafta sonunda PAŞADER Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel Kurula; meclis üyeleri Sinan Saygı ve

PAŞADER’de Çapkın Güven tazeledi

Mustafakemalpaşalılar Derneğinin 17. Olağan Genel Kurulu, geçtiğimiz hafta sonunda PAŞADER Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genel Kurula; meclis üyeleri Sinan Saygı ve Adnan Oğuz ile birlikte katılan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kongrede kısa bir konuşma yaptı. Mustafakemalpaşalılar Derneği’nin çok önemli bir misyonu yerine getirdiğine dikkat çeken Başkan Kurtulan, “Bizler her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Genel kurula ayrıca; Bursa eski milletvekili Mehmet Küçükaşık, eski belediye başkanı Hayri Öztetikler, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda davetli ve üye katıldı. Dernek başkanı Halim Çapkın’ın tek liste ile seçime girdiği ve güven tazelediği kongre sonucunda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Halim çapkın, M.Kemal Dayıoğlu, Recep Akyıldız, Hayri Aydemir, Zafer Beyaz, Ömer Girgin, Mahmut Gök, Cüneyt Bütün, Çetin Tokat, Cabir Büyükfiliz, Aydan Akkoyunlu, Tamer Kangal, Tolga Gök, Tolunay Tan ve Mustafa Gümüş.

Kongre sonucunda güven tazeleyen başkan Halip Çapkın, üyelere kendilerine gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür etti.