Parke döşeme çalışmaları sürüyor

10-07-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi ara sokakları parke döşeme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.       Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin ara sokaklarına parke döşeme

Parke döşeme çalışmaları sürüyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin ara sokaklarına parke döşeme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yaz aylarında parke döşeme çalışmalarına hız veren ekipler, son iki ayda 3 mahallede toplam 20 bin metrekare parke taşı döşediler. Fen İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre son 60 gün içerisinde; Atatürk Mahallesi’nde Nergis Sokak, Menekşe Sokak ve Yüksel Sokak, Şeyhmüftü Mahallesi’nde Çağlayan Sokak, Delikadıoğlu Sokak, Şehit Mustafa Girgin Sokak, Postane sokak, Armağan Sokak ve Takunyacılar Sokak, Hamzabey Mahallesi’nde de Mehtap Sokak’ta parke döşeme çalışmaları tamamlandı. Hamzabey Mahallesi’nde Danaçayır Caddesi üzerinde ise çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçede girilmedik cadde ve sokak kalmayacağını belirterek, “Hep birlikte bu ilçeyi daha yaşanır, daha çağdaş hale getireceğiz. Bunun için de yoğun bir çalışma programı uyguluyoruz. Parke ve asfalt çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Çok kısa bir süre sonra tüm sokaklar elden geçirilmiş olacak” dedi.

.