Parke döşeme çalışmaları hız kazandı

07-08-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüğü cadde ve sokaklarda incelemelerde bulundu.      Bu yıl içinde 100

Parke döşeme çalışmaları hız kazandı

Bu yıl içinde 100 bin metrekare parke çalışması hedefleyen Mustafakemalpaşa Belediyesi, vatandaşların isteklerine cevap verebilmek adına yolların yapılması için yoğun çaba sarf ediyor. Geç saatlere kadar devam ettirilen kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sonucu birçok mahalle ve sokak rahat bir ulaşıma kavuştu.
     Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2. etap çalışmalar sonucunda Atatürk Mahallesi’nde; Manolya, Menekşe, Çamlık, Ihlamur, Gül, Yüksel, Nergis, Zambak, İstiklal, Meriç, Tuna ve Yeni sokaklar, Cumhuriyet Mahallesi’nde Cemal Uruş Sokak, Çırpan Mahallesi’nde ise Yeldeğirmenler, Yeşil Cami ve Seher Sokak’ta parke çalışmaları tamamlanırken, Fevzidede Mahallesi Okul Meydanı Sokak’ta da tretuvar çalışmaları yapıldı.

‘350 sokağı bitirdik’

Parke çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkiliklerden bilgi alan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belirli bir program dahilinde çalışarak Mustafakemalpaşa’daki üst yapı sorununu büyük ölçüde çözdüklerini dile getirdi.
Mustafakemalpaşa sınırları içerisinde bulunan 650 sokaktan bugüne kadar 350’sinin parke taşı ile döşendiğini söyleyen Başkan Kurtulan; “ Mayıs ayında hız verdiğimiz çalışmalar sonucu ilk iki etapta 40 bin metrekare parke döşeme çalışması uygulandı. Bu rakamı daha da artırarak yılsonuna kadar 100 bin metrekareye çıkarmayı hedefliyoruz. Her yönüyle kullanım avantajlı ve ekonomik olan parke taşlarını Mustafakemalpaşa’nın tüm sokak ve caddelerine döşeyeceğiz” dedi.

.