Parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

30-09-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi; sınırları içindeki mahallelerde parke çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor.     Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe halkının

Parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe halkının taleplerine cevap verebilmek adına yolların yapılması için yoğun çaba gösteriyor. Geç saatlere kadar gerçekleştirilen çalışmalarla, vatandaşların istekleri karşılanmaya çalışılıyor.
    Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Lalaşahin Mahallesi Lalapaşa Caddesi, Çırpan Mahallesi Şimşek Sokak, Gültepe Sokak ve Badem sokakta parke çalışmalarına devam ediyor. Mevsim şartlarının elverdiği sürece parke çalışmalarının süreceğini bildiren Başkan Kurtulan “Bütün eksiklikleri biranda çözmemiz imkansız. Biz hiçbir eksiği ikinci plana atmadan çözmek için yoğun bir çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Parke çalışmalarını öncelikli olarak doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı mahalle ve sokaklarda sürdürüyoruz. Belirli bir program dahilinde ilçemizin parke sorununu büyük ölçüde çözdük. Bu güne kadar 40 bin metrekare parke taşı döşeme çalışmaları yapıldı ve daha 60 bin metre kare parke taşı döşeme çalışmaları yapılacak. Şunu söylemeliyim ki Mustafakemalpaşa’yı aldığımız noktadan çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Biz bunun için imkanlarımız nispetince, gecemizi gündüzümüze katıp çaba gösteriyoruz” dedi.