Parke çalışmaları devam ediyor

01-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi ara sokakları parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.     Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan parke çalışmaları tüm hızıyla

Parke çalışmaları devam ediyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan parke çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün açtığı ihaleyi alan Akpınar Ltd.Şti. tarafından yapılan parke çalışmaları, gece geç saatlere kadar devam ediyor. Hava şartlarının el verdiği sürece devam edecek olan çalışmalarda yaklaşık olarak 65 bin metrekare parke taşı döşemesi yapıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre son 60 gün içerisinde; Hamidiye Mahallesi 26-21 nolu Sokaklar, Şehit Mehmet Turan Sokak, Atatürk Mahallesi Kurtuluş Sokak, Yüksel Sokak, Millet Sokak, Kocatepe Sokak, Atariye Mahallesi Şehit Adnan Yıldız Sokak (köy garajı),Sırma Caddesi parke taşı çalışmaları tamamlandı. Barış Mahallesi 106-110-101 Sokak, Selimiye Mahallesi Değirmen Sokaklar’da ise çalışmaların devam ettiği bildirildi. Aynı zamanda Barış Mahallesi Sadettin Sarcan Caddesi’nde de tretuvar ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi.

.