Park ve bahçeler emin ellerde

17-12-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin sorumluluk alanları içerisinde bulunan; park, bahçe ve yeşil alanlardaki  çalışmalarını inceledi. Merkez

Park ve bahçeler emin ellerde

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin sorumluluk alanları içerisinde bulunan; park, bahçe ve yeşil alanlardaki  çalışmalarını inceledi. Merkez ve kırsal mahallerdeki kış mevsimi hazırlıklarını hızlandıran ekiplerin Bursa Caddesi'nde yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, çevre düzenlemelerinin genişleyen yeşil alanlara paralel olarak kapsamlı bir şekilde gerçekleştirildiğini söyledi. Cadde, park, sokak ve bahçelere estetik kazandıran çalışmaların eğitimli iki ekip tarafından yürütüldüğünü dile getiren Başkan Kurtulan, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin de bakım ve onarımın yapıldığını dile getirdi.   'Çevre dostu belediye'   Mustafakemalpaşa'nın iklim ve toprağına uygun çiçek ve bitkileri çeşitlerini Park ve Bahçeler Müdürlüğü seralarında yetiştirdiklerini kaydeden Başkan Kurtulan; " Temiz bir çevre sağlıklı bir geleceği inşa eder. Bu amaçla Mustafakemalpaşa'yı yaşanabilir ve daha sağlıklı hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehir merkezindeki refüj ve yeşil alanlara; geçtiğimiz yaz döneminde 60.000 adet kadife, 63.000 adet  begonya, 25.000 adet ateş,  32.000 adet mine olmak üzere toplam 180.000 adet mevsimlik çiçek dikildi. Kış döneminde ise 153.000 adet menekşe, 55.000 adet lale, 15.000 adet sümbül olmak üzere toplam 223.000 adet mevsimlik çiçek toprakla buluşturuldu. Mustafakemalpaşa'da çevre dostu bir yaşamı her alanda teşvik etmeye devam edeceğiz" dedi.