Özel Gelişim Sınavı öğrencilerinden resim sergisi

11-06-2010 Özel Gelişim Sınav Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi düzenlenen törenle açıldı. Sınav Koleji’nin yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim sergisinin

Özel Gelişim Sınavı öğrencilerinden resim sergisi

Mustafakemalpaşa Özel Gelişim Sınav Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Sınav Koleji’nin yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim sergisinin açılışına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, Sınav Koleji Müdürü Nazım Terzi, öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı.

Bursa Caddesi eski Vakıfbank şubesi binasında açılışı gerçekleştirilen resim sergisinde, öğrenciler tarafından hazırlanılan özgün röprodüksiyon eserlerin yanı sıra lavi ve karakalem tekniği kullanılarak yapılan tablolar, ziyaretçiler tarafından ilgi ile izlendi. Görsel sanatlar öğretmeni Ayşen Acar, sergi sayesinde öğrencilerin yeteneklerini sergileme imkanı bulduklarını söylerken, Sınav Koleji Müdürü Nazım Terzi ise; “Resimlerin hepsi birbirinden güzel. Çalışmalarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimi kutluyorum” diye konuştu.

Hazırlanan tabloların sahipleri öğrencilerle birlikte sergiyi gezen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da; “Öğrencilerimiz farklı konuları işleyerek, çok güzel bir çalışma ortaya çıkarmışlar. Resimlere tamamen kendi dünyalarını yansıtmışlar. Hepsini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Resimleri tek tek inceleyen ziyaretçiler, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.