Öz Gıda-İş’ten Başkan Kurtulan’a ziyaret

10-12-2013 Gıda-İş Mustafakemalpaşa Şube Başkanı Vedat Koçak, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti. Temmuz ayında Mustafakemalpaşa’da sendikal faaliyetlere başlayan Hak-İş’e bağlı

Öz Gıda-İş’ten Başkan Kurtulan’a ziyaret

Öz Gıda-İş Mustafakemalpaşa Şube Başkanı Vedat Koçak, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti. Temmuz ayında Mustafakemalpaşa’da sendikal faaliyetlere başlayan Hak-İş’e bağlı Öz Gıda - İş Sendikası Mustafakemalpaşa Şube Başkanı Vedat Koçak, Başkan Sadi Kurtulan’a tanışma ziyaretinde bulundu. Sendika faaliyetleri hakkında Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a bilgiler veren Koçak, Mustafakemalpaşa’da 1500,bölge genelinde 4 bin üyenin bulunduğunu söylerken, 2014 yılında yapılacak Genel Kurul’la birlikte başta sendika üye sayısını arttırarak, sendikal hakların korunarak, iyileştirilmesi, bilgilendirme ve istihdam gibi çalışmalara hız vereceklerini dile getirdi. Koçak, sendika olarak Mustafakemalpaşa’nın sorunlarının çözümünde iyi niyet içerisinde yerel yönetimlere ellerinden gelen desteği vereceklerini sözlerine ekledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da sendikaların demokrasinin yerel ve genelde güçlenmesi için şart olduğunu söyleyerek, bu konu da son yıllarda önemli gelişmeler yaşandığını dile getirdi. Başkan Kurtulan, Öz Gıda-İş Sendikası’nın Mustafakemalpaşa’nın gelişimi için ortaya koyacağı tüm önerilerine açık olduklarını belirterek, sendikaya çalışmalarında başarılar diledi.