Geri Dön

Otopark sorunu çözüme kavuşuyor

15-06-2012 Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Adnan Menderes Meydanı Projesi’nde ikinci etap kapalı otoparkın temeli atıldı.      Selçuklu ve Osmanlı tarzı mimari

Otopark sorunu çözüme kavuşuyor

15-06-2012 Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Adnan Menderes Meydanı Projesi’nde ikinci etap kapalı otoparkın temeli atıldı.      Selçuklu ve Osmanlı tarzı mimari

     Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Adnan Menderes Meydanı Projesi’nde ikinci etap kapalı otoparkın temeli atıldı.
     Selçuklu ve Osmanlı tarzı mimari yapısıyla, gelenek ve çağdaşlığı Mustafakemalpaşa’nın kimliği ile bütünleştiren Belediye Hizmet Binası’nın geçtiğimiz yıl hizmete girmesinin ardından, projenin ikinci etabı olarak başlatılan Adnan Menderes Meydanı’nın inşaatı hızla devam ediyor.
     Çalışmalar kapsamında, meydanın altına yapılacak olan 2 bin 600 m2 kapalı alana sahip 70 araçlık ek otoparkın temeli, kurban kesilerek atıldı.
     Temel atma törenine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve firma temsilcisi Süleyman Karahan katıldı.
     Törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın önemli sıkıntılarının başında trafik ve otopark sorunu geldiğini söylerken, bunları çözmek için bugüne kadar birçok adım attıklarını belirtti.
     Başkan Kurtulan; “ Modern şehirciliğin en önemli problemlerin biri otopark sorunu. Büyüyen ve gelişen Mustafakemalpaşa’nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan otopark sorunun çözümü için geçtiğimiz yıl önemli bir adım attık ve ilk etapta yapılan 70 araçlık kapalı otoparkı hizmete sunduk. Şimdi projemizin ikinci kısmını gerçekleştiriyoruz. Mustafakemalpaşa’ya yakışır bir şekilde tasarlanan Adnan Menderes Meydanı’nın altına 70 araçlık bir kapalı otopark yapımı için düğmeye bastık. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Mustafakemalpaşa toplam 140 araçlık bir kapalı otopark kazanacak ve trafikte önemli ölçüde rahatlık sağlanacak. Mustafakemalpaşa geçekten hizmetin en iyisini bulana kadar çalışmalarımız sürecek” dedi.
 
.
.