Otobüslere denetim

14-04-2010 arasında yolcu taşımacılığı yapan otobüsler, Belediye Zabıta Müdürlüğü tarafından denetlendi. Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mustafakemalpaşa-Bursa arasında yolcu taşımacılığı yapan firma

Otobüslere denetim

Mustafakemalpaşa-Bursa arasında yolcu taşımacılığı yapan otobüsler, Belediye Zabıta Müdürlüğü tarafından denetlendi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mustafakemalpaşa-Bursa arasında yolcu taşımacılığı yapan firma ve otobüsleri denetledi.

Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; yapılan denetimlerde otobüslerin klimalarının ve kaloriferlerinin çalışıp çalışmadığı, ferdi koltuk ve zorunlu trafik sigortalarının olup olmadığı, yolculara ikram edilen suyun kapalı olup olmadığı, şoför, muavin ve çalışanların kılık-kıyafetlerinin uygun olup olmadığının kontrol edildiği bildirildi. Yapılan denetimlerde eksiklik görülen firma ve otobüs şoförlerine uyarılarda bulunulurken, düşük modelle araçların da yüksek modelli araçlarla değiştirilmesi istendi.