Geri Dön

ÖSS Heyecanı Sona Erdi

16-06-2009 Türkiye'de tüm il ve bazı ilçe merkezleri ile KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da toplam 4 bin 602 binada, 70 bin 850 salonda

ÖSS Heyecanı Sona Erdi

16-06-2009 Türkiye'de tüm il ve bazı ilçe merkezleri ile KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da toplam 4 bin 602 binada, 70 bin 850 salonda

ÖSS, Türkiye'de tüm il ve bazı ilçe merkezleri ile KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da toplam 4 bin 602 binada, 70 bin 850 salonda gerçekleştirildi. Sınav, saat 09.30'da başladı ve tek oturumda 195 dakikada tamamlandı.

Her yerde olduğu gibi ilçemizde de Pazar sabahı sınav heyecanı yaşandı. Öğrenciler kadar velilerde aynı stres içerisinde çocuklarıyla birlikte ter döktü. Belediyemiz ÖSS sınavına girecek olan öğrencilerimize sınav stresinin haricinde birde ulaşım sorunu yaşatmamak adına bir ilkini gerçekleştirerek 14 Haziran 2009 Pazar günü Belediyemiz önünden kalkan araçlarla toplam 41 öğrenciyi sınav yerlerine ulaştırdı.

Yarınımızı emanet edeceğimiz sevgili gençlerimizin büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları sınavlarda başarı mesajı veren Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan “Bu sınav dünyanın sonu değildir. Hayatta her zaman başka seçenekler olduğu unutulmamalıdır. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Bizim görevimiz, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamaktır. Biz bunun için çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle SBS ve ÖSS sınavına girecek bütün öğrencilerimize en içten sevgilerimle başarılar diliyorum.

 

Ayrıca, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için yorucu ve yoğun geçen bir sürecin ardından heyecan ve sevinçle beklenen karnelerini aynı duygularla paylaşıyorum. Öğrencilerimize emek veren değerli öğretmenlerimizi, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan anne ve babalarımızı da kutluyor, iyi bir tatil geçirmelerini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” Dedi.