Osetya’lılar’dan Muhteşem Gösteri

20-05-2009 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı kutlamaları çerçevesinde belediyemizin davetlisi olarak ilçemizde bulunan Kuzey Osetya Halk Dansları grubu nefesleri kesti. Dün ilçe

Osetya’lılar’dan Muhteşem Gösteri

19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı kutlamaları çerçevesinde belediyemizin davetlisi olarak ilçemizde bulunan Kuzey Osetya Halk Dansları grubu nefesleri kesti.

Dün ilçe stadyumunda gerçekleşen gösterilerinin ardından saat 14:30’da Kapalı Pazaryeri sokağında gösteride bulunan Kuzey Osetya ritm gurubu birbirinden değişik ritimleri hafızalara kazıdı.Gurup içerisindeki oyuncunun ritim eşliğindeki kama gösterisi ise vatandaşların adeta nefesini kesti.

İki yıl öncede ilçemize gelerek halkın yoğun beğenisini alan Kuzey Osetya Halk Dansları gurubu bu yıl yine vatandaşlar tarafından alkış yağmuruna tutulurken, gösterilerini izleyen Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’da yaptığı konuşmasında “ Daha önceki yıllarda da ilçemize gelerek bizleri onurlandıran Kuzey Osetya Halk Dansları grubuna ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Onlarda şuan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu yaşıyorlar, kendilerine bu mutlu günümüzde ilçemizde bulunduklarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Sadi Kurtulan’ın konuşmasının ardından gösteriyi coşkuyla izleyen vatandaşlara seslenen Kuzey Osetya Halk Dansları ekibinin hocası “ Grubumuza gösterdiğiniz sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Kendimizi Mustafakemalpaşa’da hiç yancı hissetmiyoruz, sağ olun var olun” dedi.

5 gün daha ilçemizde belediyemizin misafiri olarak kalacak gurubun bu akşam saat 20:30’da İlçe Kapalı Spor Salonunda da gösterileri olacaktır. Tüm halkımız davetlidir.