OSB Yönetim Kurulu’ndan Başkan Kurtulan’a ziyaret

14-04-2010 Sanayi Bölgesi (OSB) yeni Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akdemir, Başkan Yardımcısı Levent

OSB Yönetim Kurulu’ndan Başkan Kurtulan’a ziyaret

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yeni Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akdemir, Başkan Yardımcısı Levent Kalın ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet İyigüllü, Okan Aras, Recep Eralp ve danışman Alaaattin Üçok’u makamında ağırlayan Başkan Sadi Kurtulan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mustafakemalpaşa’da işsizliğin en önemli sorunların başında geldiğini söyleyen OSB Yönetim Kurulu üyeleri, işsizliği önlemenin yolunun el birliği ile çalışmaktan geçtiğini söylediler ve yönetim kurulu olarak yapacakları çalışmalar konusunda Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan destek istediler. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da, her zaman desteğe hazır olduğunun altını çizerek, “ilçemizin gelişimini sağlayacak, işsiz gençlerimize iş sağlayacak her türlü projenin arkasında seve seve oluruz. Bu konuda biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” diye konuştu.