OSB ve Tatkavaklı kavşaklarında yeni atılım

31-12-2013 Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OSB)  girişinin düzenlenmesi ve köprülü kavşak ile ilgili görüşmeler başladı. Bursa-Balıkesir Karayolu üzerinde bulunan OSB Kavşağı’nda ölümlü

OSB ve Tatkavaklı kavşaklarında yeni atılım

Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OSB)  girişinin düzenlenmesi ve köprülü kavşak ile ilgili görüşmeler başladı. Bursa-Balıkesir Karayolu üzerinde bulunan OSB Kavşağı’nda ölümlü kazaların önüne geçilmesini isteyen sanayicilerin yol ve köprülü kavşak talebini gündeme alan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin,  Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, OSB Başkanı İbrahim Akdemir ve OSB Müdürü Alaatin Üçok ile birlikte Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür’ü ziyaret etti. Toplantıda, can ve mal kayıplarının engellenmesi açısından köprülü kavşağın büyük bir ihtiyaç olduğunu dile getiren OSB yetkilileri, konu hakkındaki istek ve önerilerini içeren teklifleri Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’ne sundu. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, OSB Kavşağı ile birlikte Tatkavaklı Kavşağı’ndaki sorunların çözüleceği müjdesi verirken, iki yatırımı da yakından takip edeceğini belirtti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise bu iki bölgede yapılacak çalışmalara belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Köprü kavşakların yapımı için gerekli çalışmaların hızlandırılacağını belirten Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür’de OSB’nin giriş levhalarındaki düzenlemelerinde en kısa sürede gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.