Oryantiring’te ilk heyecan

18-02-2014 Belediye Spor bünyesinde yeni oluşturulan Oryantiring Takımı, ilk şampiyonasına katıldı. Sporda satranç olarak yorumlanan, harita ile yön bulma koşusu olan oryantiring

Oryantiring’te ilk heyecan

Mustafakemalpaşa Belediye Spor bünyesinde yeni oluşturulan Oryantiring Takımı, ilk şampiyonasına katıldı. Sporda satranç olarak yorumlanan, harita ile yön bulma koşusu olan oryantiring sporu Mustafakemalpaşalı gençlerle tanıştı. Yeni kurulan Mustafakemalpaşa Belediye Spor Oryantiring Takımı, hafta sonu Bursa’da düzenlenen İl Şampiyonası’na 8 kişilik ekiple katıldı. Sude Sarıoğulları, Sıla Dursun, İkra Ergün, Selin Turgut, Simge Babur, Berkay Sezgin, Ferhat Öztaş, Enes Yılmaz’dan oluşan takım, Uludağ Üniversitesi Kampüsü’nde yapılan oryantiring yarışmasını başarı ile tamamladı. Open dalında ilk defa yarışan Sude Sarıoğulları tüm hedefleri bularak yarışmayı 4. sırada tamamladı.