Oryantiring’de ilk madalya

11-03-2014 Belediye Spor Oryantiring Takımı, ilk madalyasını kazandı. Sporda satranç olarak yorumlanan, harita ile yön bulma koşusu olan oryantiring sporunun Mustafakemalpaşa Belediye

Oryantiring’de ilk madalya

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Oryantiring Takımı, ilk madalyasını kazandı. Sporda satranç olarak yorumlanan, harita ile yön bulma koşusu olan oryantiring sporunun Mustafakemalpaşa Belediye Spor bünyesinde kurulmasının ardından ilk başarı Bursa’dan geldi. Bursa Oryantiring Temsilciliği tarafından düzenlenen 3. Kademe Bursa İl Şampiyonası Cumalıkızık Köyü’nde yapıldı. Sude Sarıoğulları, İkra Ergün, Sıla Dursun, Mehmet Sarıoğulları ve Tanzer Dursun’dan oluşan 5 kişilik bir ekiple şampiyonaya katılan Belediye Spor Oryantiring Takımı, bu daldaki ilk madalyasını kazanma başarısını gösterdi. İkra Ergün, Open Bayan Yarışması’nda ikincilik kürsüsüne çıkarak gümüş madalya kazandı. Oryantiring Takımı’nı kutlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu sporu Mustafakemalpaşa’da yaygınlaştıracaklarını söyledi.