Orta Mahalle’de Sokak iftarı

16-07-2014 Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda düzenlediği sokak iftarları tüm bereketiyle sürüyor. Mahalle kültürünü yeniden yaşatarak, vatandaşları Ramazan Ayı’nın manevi ikliminde

Orta Mahalle’de Sokak iftarı

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda düzenlediği sokak iftarları tüm bereketiyle sürüyor. Mahalle kültürünü yeniden yaşatarak, vatandaşları Ramazan Ayı’nın manevi ikliminde bir sofra etrafında buluşturan Mustafakemalpaşa Belediyesi, 5. sokak iftarını Orta Mahalle’de düzenledi. Stadyum Caddesi’ndeki iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sohbet etti. İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Sadi Kurtulan, kardeşlik sofralarının birçok güzelliğe kapı açtığını söyledi. Başkan Kurtulan; “ Halkla yan yana olma arzusunu taşıdığımız iftar programlarımız kardeşliği ve birlik duygusunu oluşturuyor. Bu sofralarda, bir tas çorbanın, bir somun ekmeğin dışında sevgiyi paylaşıyoruz. Acısından tatlısına kadar her zaman vatandaşlarımızın yanında olma gayreti içerisindeyiz. Tüm yılın Ramazan bereketiyle geçmesini diliyorum” dedi.