Örnek Belediyecilik Projeler Yarışma Birincisi “DAMA”

06-11-2009 ve Boğazları Belediyeler Birliği’nin düzenlediği “ Örnek Belediyecilik Projeler Yarışma” ödülleri Almira Otel’de düzenlenen toplantı sonrasında sahiplerini buldu. 27 Ekim 2009

Örnek Belediyecilik Projeler Yarışma Birincisi “DAMA”

Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği’nin düzenlediği “ Örnek Belediyecilik Projeler Yarışma” ödülleri Almira Otel’de düzenlenen toplantı sonrasında sahiplerini buldu.

27 Ekim 2009 Salı günü Almira Otel’de düzenlenen Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği 2.Olağan Meclis toplantısı’nın ardından Denizbank’ın sponsorluğun da 3 ana kategoride toplam 64 projenin katıldığı “ Örnek Belediyecilik Projeleri” yarışma sonuçları açıklandı. İyi Yönetici Projeleri Kategorisinde 14, Alt Yapı ve Çevre Projeleri Kategorisinde 18, Kültürel ve Sosyal Projeler Kategorisinde 32 projenin katıldığı yarışmada Büyükşehir İlçe Belediyeleri arasında Mustafakemalpaşa Belediyesi “Damanın Kırkpınarın da buluşalım” projesi ile Kültürel ve Sosyal Projeler kategorisinde birinci seçildi.

28 Belediyenin farklı dallarda ödüller aldığı törende Mustafakemalpaşa Belediyesi “ Damanın Kırkpınarın da buluşalım” projesi birincilik ödülünü Belediye Başkanı Sadi Kurtulan teslim aldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve beraberindeki heyet ikram edilen Mustafakemalpaşa tatlısını yerken fuarda yer alan dama standını gezdi. Standımızda en çok ilgi çeken Osmanlı Kıyafetleriyle yer alan mankenlerin özel olarak Mustafakemalpaşa Beyazı Mermerden yapılmış dama taşları ve tahtası ile oyun oynamaları oldu. Güvenal Şirketi standımızda yer alarak, ziyaretçilere sunduğu tatlıları ile sponsor desteği sağladı.

Belediyemizin Türk Damasına olan katkıları 10 yıl’dır aralıksız sürdürülmekte iken bu proje ile diğer belediyelerin de konuyu sahiplenmelerine bağlı Dama’nın gelişimi amaçlanmıştır.