Orman İşletmesi’nden anlamlı hediye

22-03-2012 Mustafakemalpaşa Orman İşletme Müdürlüğü personeli, ‘ 21-26 Mart Orman Haftası’ dolayısıyla Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.      Ziyarete katılan Orman

Orman İşletmesi’nden anlamlı hediye

Ziyarete katılan Orman İşletme Müdür Yardımcısı Ersin Yıldız, Başkan Kurtulan’a günün anısına çam ve akasya fidanı hediye etti.

Günümüzde ormanı korumanın öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, gelecek kuşaklara yaşanılabilir bir dünya bırakmanın toplumsal bir görev olduğunu dile getirdi.

Herkesin elinden geldiğince ağaçlandırma yapması, çocuklara yeşil ve çevre bilincinin aşılanması gerektiğini kaydeden Başkan Kurtulan; “ Daha yeşil bir Mustafakemalpaşa bilinciyle mevcut yeşil alanlarımızı koruyarak, bitki ve çiçek ekimi ile fidan dikim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ağaç dikmenin kutsal bir görev olduğuna inanıyor ve bu düşüncelerle yeşili seven ve onu koruyan herkesin Orman Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren’e de çam ve akasya fidanı hediye eden Orman İşletme Müdürlüğü personeli, gün boyunca Adnan Menderes Meydanı’nda vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttı.

.