ORGANİZE SANAYİ’DE YANGIN

23-06-2009 Organize Sanayi Bölgesinde ABS Boya Sanayii’ne ait olduğu belirtilen, henüz üretime geçmemiş ve depo olarak kullanıldığı bilinen bir fabrika yandı.

ORGANİZE SANAYİ’DE YANGIN

İlçemiz Organize Sanayi Bölgesinde ABS Boya Sanayii’ne ait olduğu belirtilen, henüz üretime geçmemiş ve depo olarak kullanıldığı bilinen bir fabrika yandı. İlçe halkından Çağrın Otomotiv’in sahibi Müjdat çağrına ait yerde; PAK Varil Geri Dönüşüm ve EVVE Kimya-Kimyevi Malzeme ve Boya Hammaddesi Şirketi’nin ortak kullandığı 2000 metrekarelik işyerinde hasarın bir milyon beşyüz bin liraya yakın olduğu düşünülüyor. Can kaybının olmadığı yangında ikisi ABS Boya Sanayii’ne ait, üçü nakliye şirketine ait beş kamyon da alevler arasında kaldı.Olay yerine gelen fabrika sahipleri Şahin Aydın ve Ahmet Aydın, can kaybının olmamasının biraz olsun içlerini rahatlattığını söyledi.

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, Belde Belediyeleri İtfaiye ekipleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Susurluk Belediyesi ve Karacabey Belediyesi İtfaiye ekiplerinden gelen takviye araçlarla kontrol altına alınan yangında 18 itfaiye aracı çalıştı. İtfaiye ekiplerinin titizlikle çalıştığı yangın kontrol altına alınarak büyük bir facianın önüne geçildi. Yangın yerinde yapılan müdahalelere ve fabrika sahibine destek olmak için İlçe Kaymakamı Adem Saçan ve Belediye Başkan Vekili Ayhan Dadak ile Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı da olay yerine giderek incelemelerde bulundu.