Organik Tarım Elemanı Yetiştirme Kursu açılıyor

19-02-2010 Belediyesi, İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında düzenlenen protokolle Mustafakemalpaşa’da yer alan işsiz vatandaşlara iş istihdamı yaratmak adına gerçekleştirilecek

Organik Tarım Elemanı Yetiştirme Kursu açılıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında düzenlenen protokolle Mustafakemalpaşa’da yer alan işsiz vatandaşlara iş istihdamı yaratmak adına gerçekleştirilecek olan kurslardan “Organik Tarım Elemanı Yetiştirme Kursu” açılıyor.

Kursa başvuruların 19 Şubat 2010 Cuma günü başlayacağı, 25 Şubat 2010 Perşembe günü saat 12:00’de sona ereceği bildirildi. Aynı gün saat 15:00’te ise Belediye, iŞKUR, Halk Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve adayların katılımıyla kura çekimi gerçekleştirilecek. Kura sonucunda belirlenecek kursiyerlere kursa katıldıkları gün başına 15 TL ücret ödeneceği de kaydedildi.

Mustafakemalpaşa’da tarımın ön planda olması nedeniyle ilk kursun 1 Mart’ta Organik Tarım ile başlayacağı, ardından Web Tasarımı, Doğalgaz İç Tesisat, Mermer ve Taş İşleme mesleki kursları ile vatandaşlara yeni meslekler kazandırılacağı bildirildi. Açılacak olan kurslara katılacakların Atariye Mahallesi Bursa Caddesi No:176 Belediye dükkanları AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi’nde yer alan Plan Proje Müdürlüğü’ne kayıt yaptırabilecekleri açıklandı.