Ön Muhasebe Kursu’nda kura heyecanı

14-03-2014 Belediyesi, vatandaşlara iş imkânı sağlamak ve meslek kazandırmak amacıyla 5 yıldır düzenlediği meslek edindirme kurslarına devam ediyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞ-KUR ve

Ön Muhasebe Kursu’nda kura heyecanı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, vatandaşlara iş imkânı sağlamak ve meslek kazandırmak amacıyla 5 yıldır düzenlediği meslek edindirme kurslarına devam ediyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞ-KUR ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Ön Muhasebe Elemanı Yetiştirme Kursu’na katılacak kursiyerler belirlendi. Belediye Meclis Toplantı Salonu’ndaki kura çekimine; İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemalettin Söylev ve Müdür Yardımcısı Mesut Ural, Plan ve Proje Müdürü Şadan Çukran ve kursa başvuru yapan vatandaşlar katıldı. 121 başvurunun bulunduğu Ön Muhasebe Eğitim Kursu’na katılmaya hak kazanan 25 asil, 20 yedek kursiyer çekilen kura sonucu belirlendi 17 Mart 2014 Pazartesi günü Meslek Eğitim Merkezi’nde başlayacak eğitimler 37 iş günü sürecek. Kursiyerlere eğitimlere katıldıkları gün başına 20 TL ücret verilecek.