Okullar bölgesi asfalta kavuştu

12-09-2013 Belediyesi’nin okul çevrelerinde yürüttüğü çalışmalarla yeni eğitim ve öğretim dönemine öğrenciler tertemiz bir çevre düzeniyle girecek. Muhtelif cadde ve sokaklarda sürdürdüğü

Okullar bölgesi asfalta kavuştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin okul çevrelerinde yürüttüğü çalışmalarla yeni eğitim ve öğretim dönemine öğrenciler tertemiz bir çevre düzeniyle girecek. Muhtelif cadde ve sokaklarda sürdürdüğü alt ve üstyapı çalışmalarına hız veren Mustafakemalpaşa Belediyesi, Orta Mahalle Eski Bursa Caddesi üzerindeki okullar bölgesi yol güzergâhını genişleterek, sıcak asfaltla kapladı. 2 lise ve 1 ilköğretim okulu ile yatılı yurtların bulunduğu bölgeye ulaşımın sağlandığı köprünün onarımının ardından yol genişletme ve asfalt çalışmaları yapılarak trafik akışı büyük oranda rahatladı. Bölgedeki okullarda eğitim gören yüzlerce öğrenci ile birlikte civardaki köylerin Mustafakemalpaşa’ya ulaşımının sağlandığı güzergâhtaki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, vatandaşların ortak kullanım alanlarında rahat ve güvenli bir ulaşımı hedeflediklerini söyledi. Asfalt dökme aracının direksiyonuna da geçen Başkan Kurtulan; “ Yüzlerce öğrencimiz yeni eğittim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte her gün okullarına gidebilmek için bu noktayı kullanacak. Can ve mal güvenliğini tehlikeye atmamak için programa alınan yollarda tamir, bakım, yeni asfalt ve parke çalışmalarını yoğunlaştırdık.  Hizmetlerimizi halkımızdan aldığımız güç ve güvenle yapıyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda asfaltlama çalışmalarını planlı bir şekilde sürdürerek arzu ettiğimiz rahat ve güvenli ulaşımı her noktada sağlayacağız” dedi.