Okul yararına fotoğraf sergisi

30-09-2016 Mustafakemalpaşalı fotoğrafçı Ahmet Yordam, ilk kişisel sergisini müdürü olduğu okul yararına açacak.

Okul yararına fotoğraf sergisi

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin katkılarıyla Güllüce Ortaokulu yararına düzenlenen

'Ahmet Yordam 1. Kişisel Fotoğraf Sergisi ', 5 Ekim 2016 Perşembe günü saat 11.00'da Belediye Düğün Salonu'nda açılacak.

Güllüce Ortaokulu Müdürü olan fotoğraf sanatçısı Ahmet Yordam, iki günlük etkinlikte Mustafakemalpaşa'nın eşsiz güzelliklerinin de yer alacağı 30 fotoğrafını sergileyecek.

Yordam, satış sunulacak fotoğraflardan elde edilecek gelirin okulun ihtiyaçları için kullanılacağını belirtti.