Okul müdüründen örnek sergi

05-10-2016

Okul müdüründen örnek sergi

05-10-2016

Mustafakemalpaşalı amatör fotoğrafçı Ahmet Yordam, ilk kişisel sergisini müdürü olduğu okul yararına açtı.Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin katkılarıyla Güllüce Ortaokulu yararına düzenlenen 'Ahmet Yordam 1. Kişisel Fotoğraf Sergisi ', Belediye Düğün Salonu'nda açıldı.Serginin açılışına; Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Törende konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Mustafakemalpaşa ve çevresinin güzelliklerini fotoğraflayan Güllüce Ortaokulu Müdürü Ahmet Yordam'ı tebrik ederek bu gibi etkinliklerin eğitime katkı sağlamak isteyenler için örnek teşkil ettiğini söyledi.İlk kişisel fotoğraf sergisini açan 25 yıllık eğitimci Ahmet Yordam ise çalışmalarının meyvesini almaktan mutlu olduğunu belirtti.

4 yıldır amatör fotoğrafçılıkla ilgilendiğini dile getiren Yordam; " Fotoğraf için zengin kaynakların olduğu bir bölgede yaşıyoruz. Daha çok köylerin ve tabiatın güzelliklerini bu sergiye taşıdık. Etkinliğimizi iki hedef doğrultusunda düzenledik. Hem öğrencilerimizin okullarına sahip çıkmasını istedik hem de okulumuza ihtiyaç duyduğu desteği vermeyi amaçladık. Serginin gelirini okulumuzun ihtiyaçları için kullanacağız" dedi.Konuşmaların ardından Mustafakemalpaşa manzaraları ve makro dünya fotoğraflarının yer aldığı 30 karelik serginin açılışı gerçekleştirildi.Ziyaretçilerin beğenisini kazanan sergi iki gün açık kalacak.Satışa sunulan fotoğraflardan elde edilecek gelir, 5 kırsal mahalleden gelen 180 öğrencinin eğitim gördüğü Güllüce Ortaokulu'nun yararına kullanılacak.