Okul müdürlerine ‘Geri Dönüşüm’ semineri

31-03-2010 Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Öz-Tek Ltd. Şti. tarafından merkez ve köylerdeki tüm okul müdürlerinin katıldığı ‘geri dönüşüm ve geri

Okul müdürlerine ‘Geri Dönüşüm’ semineri

Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Öz-Tek Ltd. Şti. tarafından merkez ve köylerdeki tüm okul müdürlerinin katıldığı ‘geri dönüşüm ve geri kazanım’ hakkında bilgilendirme eğitim semineri düzenlendi.

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Temizlik İşleri Müdürü Sedat Sevim, merkez ve köylerde bulunan tüm okulların müdürleri katıldı.

Seminerde ilk olarak Mustafakemalpaşa Belediyesi Çevre Mühendisi Ayşenur Ciğeroğlu; 2 yıldır devam eden Mustafakemalpaşa Belediyesi Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Projesi’nin amacı, yasal dayanağı, çevresel önemi ve proje aşamalarında okulların yapması gerekenler hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdi.

Eğitim programının ikinci bölümünde ise Öz- Tek Ltd. Şti. Çevre Mühendisi Necla Adalı sunumuna geri kazanım ve geri dönüşümün tanımını yaparak başladı. Proje kapsamında ambalaj olan ve olmayan ürünlere örnekler verilerek, toplama metaryelleri ve tesislerin tanıtımı yapıldı. Toplamalar sırasında yaşanılan sıkıntılardan da bahsedilen program, soru ve cevaplarla son buldu.