Öğretmen Okulları 164 yaşında

20-03-2012 Öğretmen Okulları’nın 164. kuruluş yıl dönümü, Mustafakemalpaşa İbrahim Önal Anadolu Öğretmen Lisesi’nin hazırladığı programla kutlandı.      Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’ndeki

Öğretmen Okulları 164 yaşında

Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’ndeki törene; Bursa Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, Kaymakam Kazım Karabulut, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ahmet Meydan, Belediye Başkanı Sadi kurtulan, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Muhammet Ataklı, Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, ilçe protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İbrahim Önal Anadolu Öğretmen Lisesi’nin hazırladığı kutlama programında gerçekleştirilen gösteriler ilgiyle izlenirken, törende ayrıca öğretmen konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, törende yaptığı konuşmada; Atatürk'ün “ İki orduya ihtiyacımız vardır. Biri asker ordusu, diğeri de milletin önünü aydınlatacak öğretmenler ordusudur” sözünü hatırlatarak, öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekti.

.