Öğretmen Davut’lu öğrencilerden ziyaret

11-04-2012 Öğretmen Davut İlköğretim Okulu öğrencileri, ‘Yerel Yönetimler Bilgilendirme’ gezisi kapsamında; çalışmaları yerinde incelemek ve bilgi edinmek amacıyla Mustafakemalpaşa Belediyesi’ni ziyaret

Öğretmen Davut’lu öğrencilerden ziyaret

Öğretmen Davut İlköğretim Okulu öğrencileri, ‘Yerel Yönetimler Bilgilendirme’ gezisi kapsamında; çalışmaları yerinde incelemek ve bilgi edinmek amacıyla Mustafakemalpaşa Belediyesi’ni ziyaret etti.

Öğretmenleriyle birlikte belediyeye gelen 50 kişilik öğrenci grubunu Meclis Toplantı Salonu’nda misafir eden Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, belediye başkanının görevleri, belediyelerin çalışma sistemi ve belediyedeki birim amirliklerinin görevleri hakkında küçük öğrencilere bilgiler verdi.

Birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplayan Başkan Yardımcısı Dadak, belediyelerin vatandaşların sorunlarının çözüldüğü kurumlar olduğunu dile getirirken, imkânları ölçüsünde okullara da destek verildiğini kaydetti.

Öğretmen Davut İlköğretim Okulu öğrencileri, belediye binasını gezdikleri ziyarette, personelle tanıştı.

.