Öğrencileri sınava Başkan Kurtulan uğurladı

28-03-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi 27 Mart 2011 Pazar günü gerçekleştirilen YGS için ücretsiz otobüs seferi düzenledi.      Sınav sabahı ulaşım telaşı yaşanmaması ve

Öğrencileri sınava Başkan Kurtulan uğurladı

Sınav sabahı ulaşım telaşı yaşanmaması ve öğrencilere katkı vermek amacıyla düzenlenen seferle 50 öğrenci sınav yerlerine ulaştırıldı.

Pazar sabahı saat 07:30’da Belediye binası önünden hareket eden otobüsle sınava girecek öğrencileri yolcu eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tüm öğrencilere başarılar diledi.