Öğrencilerden ‘İtfaiye Sergisi’ne yakın ilgi

03-10-2012 Mustafakemalpaşa Sınav Koleji öğrencileri, İtfaiye Haftası dolayısıyla açılan ‘Dünden Bugüne İtfaiye Sergisi’ni gezdi.      Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve

Öğrencilerden ‘İtfaiye Sergisi’ne yakın ilgi

Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve itfaiyeciliğin gelişim sürecinin anlatıldığı ‘Dünden Bugüne İtfaiye Sergisi’nin son ziyaretçileri öğrenciler oldu.
     5 gün boyunca izlenime açık kalan sergiyi öğretmenleri ile birlikte ziyaret eden Sınav Koleji öğrencilerine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da eşlik etti.
     Başkan Kurtulan ziyarette, öğrencilerle birlikte fotoğraf sergisini gezerek sohbet etti.

İtfaiye personeli İlhan Kaygısız ise Sınav Kolej’li öğrencileri, Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün kuruluşundan bugüne kadar kullanılan eşyalar ve kıyafetlerle, itfaiye çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

.