Öğrencilerden Başkan Kurtulan’a teşekkür

09-03-2010 geçtiğimiz hafta yapılan 8. Kitap Fuarı’na Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin sponsorluğunda katılan Atatürk İlköğretim Okulu, Yunusemre İlköğretim Okulu, Züferbey YİBO ve İbrahim

Öğrencilerden Başkan Kurtulan’a teşekkür

Bursa’da geçtiğimiz hafta yapılan 8. Kitap Fuarı’na Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin sponsorluğunda katılan Atatürk İlköğretim Okulu, Yunusemre İlköğretim Okulu, Züferbey YİBO ve İbrahim Önal İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri Başkan Sadi Kurtulan’a ‘teşekkür’ ziyaretinde bulundu.

Bursa’da geçtiğimiz hafta TÜYAP Fuarcılık tarafından ‘Türkiye Yayıncılar Birliği’ işbirliğinde düzenlenen Bursa 8. Kitap Fuarı’na Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin sponsorluğunda katılan Atatürk İlköğretim Okulu Rehber Öğretmeni Ergün Oluklu ve öğrencileri, Yunusemre İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Çiğdem Kartaltepe ve öğrencileri, Züferbey YİBO Türkçe Öğretmeni Fatma Hilal Aktaş ve öğrencileri ile İbrahim Önal İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ahmet Memi, Rehber Öğretmeni Beyza Demirci ve öğrencileri ‘teşekkür’ ziyaretinde bulundular.

Ziyarette öğrenciler, kendilerine böylesine güzel bir fuara katılmalarında destek olan Başkan Kurtulan’a teşekkür ederken, fuardaki izlenimlerini de aktardılar. Fuar’dan çok faydalandıklarını, birçok yeni kitap ve dergiyi görme ve alma fırsatı bulduklarını belirten öğrenciler, bazı yazarlarla da tanışma fırsatı bulduklarını belirttiler.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da bu tür fuarların eğitim açısından büyük önem arzettiğini belirterek, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Orada öğrendiklerinizi, gördüklerinizi gelip burada bizlerle, arkadaşlarınızla paylaştınız. Bu da çok önemli. Burada elde ettiğiniz bilgiler, gözlemleriniz size önümüzdeki günlerde rehberlik edecek” dedi.