Öğrencilerden 23 Nisan gösterisi

25-04-2016 Mustafakemalpaşalı çocuklar, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen halk oyunları gösterileriyle büyük beğeni kazandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılı kutlamaları çerçevesinde ilk ve ortaokul öğrencilerinin hazırladığı gösteri

Öğrencilerden 23 Nisan gösterisi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılı kutlamaları çerçevesinde ilk ve ortaokul öğrencilerinin hazırladığı gösteriler, Adnan Menderes Meydanı’nda sergilendi.

Etkinliğe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

‘Her şey çocuklar için’

Programda konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye’nin geleceğe ait tüm atılımlarının temelinde çocukların ve gençlerin yer aldığını söyledi.

Başkan Kurtulan; ” Çocuklarımız, ailede, okulda ve toplum içerisinde aldıkları eğitimlerle Türkiye’nin gelecekteki mimarları olacaklar. Bizlere düşen görev, çocuklarımıza sahip çıkmak, onlara ülkemizi daha ileriye götürme idealini küçük yaşlarda aşılamaktır” dedi.

Etkinlikte sahne alan; 14 Eylül İlkokulu, Balibey İlkokulu, Öğretmen Davut İlkokulu, Mevlana İlkokulu, Mustafakemalpaşa Ortaokulu ve Güner Şenpamukçu İlk-Ortaokulu öğrencileri sergiledikleri Bursa ve Rumeli yörelerine ait halk oyunları, zeybek, ront ve palyaço gösterileriyle büyük alkış aldı.