Nikah Şekeri Eğitim Kursu sergisi açılıyor

06-07-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan “Farkında mısınız?” “Are You Aware?” Gençlik Programı projesi kapsamında engelli

Nikah Şekeri Eğitim Kursu sergisi açılıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan “Farkında mısınız?” “Are You Aware?” Gençlik Programı projesi kapsamında engelli vatandaşlara yönelik yapılan çalışmalar hızla devam ediyor.

Ulusal Ajans Gençlik Programları Eylem 1.2 Gençlik Girişimleri kapsamında hazırlanmış olan “Farkında mısınız?” projesi ile engelli bireylerin toplumsal yaşama katılımlarını geliştirmek ve onlara karşı duyarlılığı arttırmak amacıyla düzenlenen ve iki ay devam eden “Nikah Şekeri Eğitim Kursu” sona erdi.

10 hafta boyunca devam eden Nikah Şekeri Eğitim Kursu süresince proje kapsamında yer alan engelli kursiyerler ve aileleri birbirinden keyifli günler geçirmenin yanı sıra mesleki beceri kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Mustafakemalpaşa Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Müjgan Ortalık tarafından verilen ve iki ay süren kurs süresince engelli kursiyerlerin yaptığı el emeği ürünler 08 Temmuz 2011 Cuma günü saat :11:00’de Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde açılacak sergi ile vatandaşların beğenisine sunulacak.

8-9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde açık olacak olan sergide aynı zamanda kursiyerler beğenilen ürünleri için sipariş de alabilecekler.